04 septembrie 2007

Holiday over

Uf, s-a terminat si concediul asta. Cam scurt, ce pot sa spun. Ma gandesc cu oftica la faptul ca finlandezii au cate 40 de zile de concediu pe an! N-ar strica sa-i ajungem din urma la capitolul asta; bine, cu maririle respective de salariu, altfel in 40 de zile, ca roman, dai faliment daca o tii tot intr-o relaxare si o petrecere.

Pe scurt, am fost cateva zile la Piatra Neamt, cateva zile la Sovata si o saptamana in Grecia. O sa prezint, cand voi avea ceva mai mult timp liber, detalii despre excursii si sfaturi pentru cei care vor dori sa o ia in viitor pe rutele astea. Nu vor lipsi nici fotografiile, unele senzationale - in special cele din Grecia.

La Piatra si la Sovata m-am relaxat, a fost bine si liniste. La Sovata a fost chiar mai bine decat ma asteptam, asa ca trebuie sa retrag ironiile dintr-un post anterior. La Piatra Neamt, Pinalti lucreaza de zor prin oras si in cateva luni se zice ca va fi o telegondola acolo. Strandul din Piatra e, cred, cel mai tare din tara! Merita vazut, mai ales vara.

Grecia m-a lasat cu gura cascata. Am fost prima data la greci si mi-au placut la nebunie relieful, peisajele, oamenii.

Voi reveni cu amanunte mai incolo. Deocamdata, la munca, tovarasi!

Niciun comentariu: