02 august 2007

Fanii lui Basescu il copiaza pe Vadim

Sondaje secrete au demonstrat, cica, faptul ca presedintele nu a pierdut nimic in urma opozitiei sale la legea pensiilor. Dimpotriva, se pare ca cei care au promovat aceasta lege au mai si pierdut din popularitate, ajungand pe minus.

Sociologi secreti consultati in secret au dezvaluit un secret: pensionarii sunt ingrijorati de soarta echilibrelor macroeconomice si de sustenabilitatea bugetului pana in 2030 (majoritatea celor in varsta avand o speranta de viata foarte mare si facandu-si planuri pe termen lung si foarte lung), ei dorind de fapt o SCADERE a pensiilor, si nu o majorare a acestora!

De aceea, cresterea preconizata a pensiilor a fost primita cu suparare de catre majoritatea celor de varsta a treia, asociatiile de pensionari anuntand manifestatii secrete de amploare pentru injumatatirea actualelor pensii DE URGENTA!

In plus, Federatia Pensionarilor Imbuibati din Romania a amenintat ca cine mai vine cu initiative din astea populiste, prin care batranii sunt atacati cu gramezi de bani, se poate linge pe bot de votul secret al varstnicilor la viitoarele alegeri.

Iata inca o victorie (secreta) a binelui. Dupa cum stie toate pensionarele, binele intotdeauna invinge...

UPDATE: in urma acestor dezvaluiri, The Gallup Organization a anuntat ca isi va inceta activitatea in toata lumea si isi va inchide treptat birourile internationale. Motivatia oferita de oficialii companiei a fost ca "dat fiind ca sondajele noastre publice sunt infirmate de adevaratele sondaje secrete, e o rusine existenta noastra in continuare". E de asteptat ca persoanele disponibilizate sa ceara pensionarea anticipata / sau transferul la "adevaratele institute de sondare".

Niciun comentariu: