18 iunie 2007

Apel catre hahalere

Bai hahalerelor care sunteti, nu v-ar fi rusine! Bai! Voi nu vedeti ca timpurile se schimba?
Nu mai comentati, bai, o vreme, cam 40-50 de ani asa, hahahaha, taceti naibii din gura ca asa nu se mai poate. Baaai, voi nu vedeti ca tara asta are nevoie de un conducator adevarat, de unu' care sa fie alfa si omega? - asa mi-a zis Dan, sa spun si de firmele astea de ceasuri sau masini, nu mai stiu... da' nu e nici o reclama!

Sa nu va mai prind pe la televizor hahalerelor si sa nu cumva sa mai scrieti prin presa, ca va iau strict pe partea economica si pe voi si pe toti muncitorii de pe la ziare care mai au tupeul sa zica de rau de trimisul lui Dumnezeu pe pamant! Mama voastra de necredinciosi, vi s-a urat cu binele, ai?

Pe partea de filozofie practica, strict, sa nu va mai aud ca vorbiti de democratie, libertate, demnitate, terenuri sau de Steaua ca va ia mama dracu', ma-ntelegeti?
Sa nu va prind ca-mi cititi Coelio si dupa aia va dati mari artisti, asta... ca va dati voi mari smecheri cu cultura voastra ca n-ati inteles nimic ba papagalilor din Coelio asta. Pai ce ba, hahalerelor, am pascut oi impreuna ca sa ne tragem asa de nojitze? Sau de Machiaveli?

Sa faceti bine sa va calmati, sa scrieti si voi de bine de trimisii lui Dumnezeu pe pamintul romanesc, ca suntem 2, ati retinut, da? asa, ca altfel nu mai intrati pe Steaua in vecii vecilor, nesimtitilor care sunteti!
Iar daca o sa faceti asa, atunci o sa ma umplu de respect pentru voi, si nu o sa mai fiti hahalere, si poate va fac si-o reducere, ceva, la tribuna 0, fomistilor!

G. Becaliceanu - Principele Luminii

Niciun comentariu: