30 iunie 2007

Injuratura ca argument

Observ, parca din ce in ce mai mult in ultima vreme, ca, pe langa forumurile ziarelor, care oricum duhneau de cele mai nasoale miasme, cu un limbaj adesea sub orice critica, si ziarele propriu-zise se umplu de injuraturi, calomnii si urlete.
O fi de la caldura? Asa o fi noua linie editoriala? Amuzant e ca unele din ziarele cu zbierete dau la pachet enciclopedii, ca sa-si atraga publicul educat.

Ia ba, encioclopedia, si mai cultiva-te si tu!

E chiar relaxant sa citesti un articol dintr-un ziar si sa profiti si de stilul si aroma altuia. Doua la valoarea unuia - adica zero, ca e gratis, pe net.

UPDATE: Si altii sunt deranjati de agresivitatea online si protesteaza. Deci, se poate :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

injuratura nu e de fapt reactia in lipsa argumentului?

roaitars spunea...

Cred ca e mai complicat putin, si reiau aici (cu copy-paste) parerea mea pe care am mai scris-o pe undeva (mai precis aici )
Ne injuram pentru ca nu mai avem rabdare sa ascultam, sau nu avem timp si atunci orice nu intra in calapodul din mintea noastra e neaparat o prostie ce merita combatuta. Neavind timp nici de argumente, dam direct sentinta, care trebuie comunicata brutal, sa fie evident, din prima si pentru toata lumea, ca e negativa.
Iar lipsa de responsabilitate a (semi)anonimatului faciliteaza brutalitatea.

dragos s. spunea...

injuri pentru ca nu ai ce spune, pentru ca astia sutn cei 7 ani de-acasa sau cei de dupa, injuri pentru ca iti e mai usor sa injuri si sa ti-o bagi fara sa mai pierzi timpul sa asculti parerea celuilalt, injuri ca esti frustrat, injuri pentru ca ai vazut pe strada si la tv ca cel ce injura mai tare are castig de cazua..injuri de prost....din pacate sunt peste tot....