08 iunie 2007

Boc ii raspunde obraznic lui Basescu: Aveti dreptate!

Cica Emil Boc i-ar fi spus de la obraz lui Traian Basescu, la consultarile de la Cotroceni pe tema unui guvern PD-PNL-PLD, ca soluţia propusa de acesta este... cea mai potrivita.

Asta dupa ce presedintele i-ar fi intrebat pe pedisti care e opinia
(???) lor referitor la propunerea facuta in invitaţia la Cotroceni.

Parerea mea este ca Boc a fost usor obraznic, deoarece ar fi trebuit sa recunoasca ca propunerea cu guvern PNL-PD-PLD nu doar ca este cea mai potrivita, ci este si cea mai realista si fezabila in momentul de fata.
Sper sa nu fie mustruluit pentru independenta cam prea mare pe care si-o permite...

UPDATE: Crin Antonescu zice ca Basescu e ingrijorat de soarta PNL si ar vrea sa ajute partidul. Induiosator...

UPDATE 2: Consultarile nu par a fi dus la nici un rezultat, fiecare a plecat cum a venit (unii nici n-au mai venit la Cotroceni).

Moromete incearca sa gaseasca partea pozitiva din situatia actuala. Ce conteaza e ca toata criza asta sa nu se transforme intr-o situatie generatoare de pierderi economice (cuantificabile), deoarece in acest caz nu mai e deloc amuzant ce se intimpla.
Ridem, glumim, dar nu parasim incinta (cresterii economice, a salariilor) lucrurilor care ne afecteaza direct.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Romanian politics sucks!

Anonim spunea...

Culmea, in general, a se vedea Cehia si in parte Polonia, tarile astea cu guverne fara mare putere merg bine pe parte de economie. Un posibil motiv este ca guvernul nu schimba prea mult si prea des regulile jocului...

roaitars spunea...

Pe partea economica inca e bine, doar ca datorita (multumita, gratie, slava...) jucausilor din politica romaneasca riscam sa ajungem si pe partea economica cam cum zicea nemuritorul Gigi Be... referindu-se la aceeasi parte.